پاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا

پاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذاپاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا|31025852|kvj|پاورپوینت,نظام,مراقبت,کشوری,بیماریهای,منتقله,از,غذا,پاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا,دانلود پاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا ,دانلودپاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا ,دانلود پاورپوینت
دوست گرامی،در این پست توضیحات در مورد پاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذارا مشاهده می نمایید .


دانلود پاورپوینت با موضوع دارای 40 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : 40 اسلاید


فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش


آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس


قسمتی از متن نمونه:

نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا

مقدمه

بیماری های منتقله از غذاFoodborne یکی از چالشهای مهم بهداشتی در سطح جهان است

در امریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا ثبت می شود که 325000 نفر بستری و 5200 نفر فوت می کنند.

هزینه صرف شده برای کنترل آن بیش از 17 میلیارد دلار تخمین زده میشود


برقرای نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا و استخراج اطلاعات مربوط به
این بیماریها از جمله بروز و شیوع انواع بیماریهای منتقله از غذا نشان
میدهد که در کدام قسمت از زنجیره غذایی جامعه نقص وجود دارد چرا که در تمام
مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات غذایی، ذخیره، فراوری و توزیع آن امکان
آلودگی به عوامل بیماری زا وجود دارد.
نظام مراقبت بیماری های منتقله از غذا به عنوان پایش نظام سلامت غذا عمل کرده و نقاط قوت و ضعف آن را نمایان خواهد کرد.

عریف طغیان منتقله از غذا:


اگر دو نفر یا بیشتر از یک غذا یا آشامیدنی مشترک استفاده کرده و علایم
بالینی مشترکی داشته باشند طغیان بیماری منتقله از غذا اتفاق افتاده است.


پس از کشف و گزارش طغیان تیم بررسی طغیان که حداقل متشکل از دو نفر (
کارشناس مبارزه با بیماریها و کارشناس بهداشت محیط ) می باشد تشکیل و طی
مراحل ده گانه طغیان واقع شده بررسی می شود.

دلایل بررسی اپیدمیولوژیک یک طغیان


تعیین علت، عوامل زمینه ساز و منبع عفونتبکارگیری مداخلات و اقدامات
اصلاحی برای پیشگیری از ابتلا سایر افراد به عفونتارزیابی استراتژی ها و
توصیه های موجود برای پیشگیری از طغیان های مشابهکسب اطلاعات بیشتر در مورد
پاتوژن های عامل بیماری های منتقله از غذا
تعریف مورد


تعریف مورد بیماری ، یک توصیف استاندارد طغیان است که برای اهداف بررسی
طغیان ، به منظور متمایز کردن مورد (بیمار) از غیر مورد (غیر بیمار)مورد
استفاده قرار میگیرد

فهرست مطالب و اسلایدها:
مقدمه
اهداف اختصاصی
تعاریف
طغیان های آب و غذا
بیماریهای منتقله از غذای تحت مراقبت در ایران
سه سطح جمع اوری و ارسال داده ها
مراحل دهگانه بررسی یک طغیان بیماری منتقله از غذا


مطالب دیگر:
تحقیق آسيب هاي ورزشيتحقیق ورزش سد راه افسردگيتحقیق آسم ورزشیتحقیق اصول دوچرخه سواریتحقیق ورزش واوقات فراغتتحقیق اصول عمومی آسیب‌های ورزشیتحقیق ورزش و سیاستتحقیق اصول ورزشهاي مقاومتيتحقیق ارتباط ورزش و سیاستتحقیق آمادگي جسماني و اجزاي آنتحقیق احتیاجات اساسی در تغذیه و رژیم غذایی کاراته کاهاپاورپوینت بررسی اختلالات نوشتنتحقیق ورزشهای مناسب برای صافی کف پا و کمر دردتحقیق وضعیت و وظیفه زنان مسلمان ورزشکار در مجامع ورزشیتحقیق یادگیری حرکتی واجرا از اصول تا تمرینتحقیق بيس بالتحقیق یوگاتحقیق فوتسالتحقیق قوانین هندبالتحقیق آموزش گام به گام بسکتبالتحقیق كاربرد علم فيزيك در ورزشتحقیق افزایش طول عمر با ورزشپاورپوینت درمورد روش تدریس مناظرهتحقیق اهمیت ورزش و نقش آن در اجتماعتحقیق اهميت ورزش در موفقيت و نشاط